MH-Fibre

AAA-luokan ammattilainen 
vuodesta 2000

Yhtiömme on telealan asennusyritys Turusta

Kun yhtiömme perustettiin vuonna 2000, otimme heti linjaksemme tinkimättömän ammattitaidon ja luotettavan palvelun toteutumisen jokaisessa teleasennus- ja IT-kaapelointitehtävässä, josta vain tilauksen saimme. Tällä asenteella, kertyneellä kokemuksella ja ajanmukaisella koulutuksella olemme onnistuneet tekemään nimeämme tutuksi Turun seudulla. 

Meidät tunnetaankin vahvana telealan asennus- ja asiantuntijayrityksenä sekä valokaapeloinnin, kuten myös cat-kaapelointien tekijänä. Osaamisemme ja luottoluokituksemme ovat parasta luokkaa, ja perustamisesta lähtien olemme kuuluneet Sähkö- ja teleurakoitsijaliitto STUL ry:hyn.

Asiakkaistamme löytyy isoja organisaatioita sekä yrityksiä – muutamia niistä löydät ohesta. Myös Sinä olet erittäin tervetullut asiakkaaksemme!

Ota yhteyttä »

Täysin operaattoreista riippumaton alan pioneeri

Noudatamme tiukkaa politiikkaa sitoutumattomuudessa, ja olemmekin tyystin operaattoreista riippumaton yhtiö. Näin voimme tarjota parasta itsenäistä palvelua yrityksille ja operaattoreille.

Olemme myös verkon rakentamisen edelläkävijöitä. Olemme olleet mukana toteuttamassa kuituverkkoa jo sen ensi metreistä lähtien.

Ota yhteyttä

Asiakkaitamme

Palveluumme ovat luottaneet mm. seuraavat tahot: Lounea, Härkätien Puhelin (HTP), Telia, Elisa, DNA, Turun Yliopisto, Åbo Akademi ja sekä useat sähkö- ja teleurakoitsijat. 

Pystymme toteuttamaan suuretkin teleasennus- ja kaapelointiurakat, sillä meillä on vahvat siteet alan parhaisiin alihankkijoihin. Näin ollen esimerkiksi tarvittavat auraukset ja muut työt hoituvat kontaktiemme kautta. 

Ensisijainen toiminta-alueemme on 02-aluetta eli Turun seutua. Annamme mielellämme tarjouksia myös muille alueille. Ota yhteyttä, kun etsit kokenutta telealan asennus- ja kaapelointiyhtiötä!

Ota yhteyttä »

Teleurakoinnin ja IT-kaapeloinnin ammattilainen

Jätä tarjous- tai muu yhteydenottopyyntö

Ota yhteyttä »