MH-Fibre Oy

Fiskarsinkatu 7 B, 20750 TURKU  |  Puh. +358 407 449 938

Yritys

MH-Fibre Oy - AAA-luokan telealan yritys vuodesta 2000

Olemme telealan asennuksiin ja IT-kaapelointiin erikoistunut yritys Turusta. Valokaapelointi, asennukset ja muut telealan asennustyöt ja IT-kaapeloinnit sujuvat meiltä ammattitaidolla ja luotettavasti. Toimintamme lähti käyntiin jo vuonna 2000 ja siitä asti olemme tulleet 02-alueella tunnetuksi vahvana telealan asiantuntija. Osaamisemme ja luottoluokituksemme ovat AAA-luokkaa.

Operaattoreihin sitoutumaton

Noudatamme tiukkaa politiikkaa sitoutumattomuudessamme. Olemme täysin operaattoreista riippumaton yritys. Näin voimme parhaiten tarjota parasta palvelua yrityksellesi, operaattoreille ja muille alan yrittäjille.

Pitkä tausta alan pioneerina

Yrityksellämme on vuosien työkokemus verkon rakentamisesta. Jo kun kuituverkko ensimmäistä kertaa rantautui Suomeen, olimme kuiturakentamisessa mukana. Valokaapelointi ja muut kaapeloinnit ovat vahvaa ydinosaamistamme. Olemme kuuluneet perustamisestamme asti Sähkö- ja teleurakoitsijaliitto STUL ry:n jäseneksi.

Vahva yhteistyöverkosto - 02-alueelta myös muualle Suomeen

Jo vuosia toimineina olemme muodostaneet vahvat siteet alansa parhaisiin alihankkijoihin. Tämä takaa sen, että kauttamme voit tilata suuretkin työurakat. Esimerkiksi valokaapeloinnista tarpeelliset auraukset ja muut työt hoituvat kontaktiemme kautta. Ensisijainen toiminta-alueemme on 02-aluetta, eli Turun seutua. Mutta annamme myös mielellämme tarjouksia muiltakin alueilta Suomessa.

Asiakkainamme suurimmat organisaatiot ja yritykset

Asiakkaitamme ovat mm:

 • Telia-Sonera
 • Elisa
 • DNA
 • Turun Yliopisto
 • Åbo Akademi
 • Finnet liitto
 • SSP
 • Sähköurakoitsijat

Lähetä tarjouspyyntö

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

MH-Fibre Oy
Fiskarsinkatu 7 B
20750 TURKU

Y-tunnus: 15792960
Puh: 040 744 9938

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

MH-Fibre Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

 • Nimi
 • Sähköpostiosoite
 • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
 • Organisaatio ja asema
 • Organisaation osoitetiedot
 • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Suosittele meitä

Facebook Twitter 0Jaa